Architecture, Food and Travel Photography » Architecture, Food and Travel Photography

PM & Vänner Hotell

Ett designhotell med en fantastisk känsla och härliga materialval. Balansen mellan hårt och mjukt, sparsmakat men ändå så ombonat.
Arkitekten Jonas Lindvall och formgivaren Ingegerd Råman har skapat ett fantastiskt resultat. Redan när man kommer in i hotellrummet känner man att något skiljer sig från andra vanliga hotell.
Det känns som ett hem med fint golv och några inslag av design som till exempel stolen Miss Holly som Jonas Lindvall har designat för Stolab. Rummet har även bra belysning, det går att få mycket ljus i rummet och det finns ljuskällor där de behövs. Sist men inte minst badrummet med kalksten från Öland och smart lösning för dusch och bad.

Jag reser mycket i jobbet och bor mycket på hotell och PM & Vänner Hotell är en plats dit jag på något sätt längtar tillbaka till, en sådan kontrast mot alla hotell som man mer än gärna checkar ut från.
Det här är bra!

Swepho Blog - PM Vänner-3Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-2Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-1Pin IT
Swepho Blog - PM Vänner-4Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-5Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-6Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-7Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-8Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-9Pin ITSwepho Blog - PM Vänner-10Pin IT

Share to:|Twitter|Pinterest|Facebook|Email